logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
April 2014 (4)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Välkommen till majbrasan!

Välkommen att fira vårens ankomst på valborgsfesten. Brasan tänds ungefär klockan 20 på gräsplanen alldeles söder om Kanslersvägen, i korsningen vid fantomenbacken och mördarbacken.

Trädgårdsstadsföreningen har kafé med bullar, varmkorv och dricka. Det blir lotteri med fina priser i form av växter och trädgårdsartiklar. Det blir  kanske spontan allsång, och en fiskdamm för de små.

Det ges möjlighet till umgänge med grannar kring brasan, som inte falnar förrän inpå småtimmarna. Håll oss sällskap på eldvakten!

majbrasan

Eldningsvecka 18

Stockholms stad har ständigt eldningsförbud med två undantag, vecka 18 och vecka 40. Då är det tillåtet att elda i trädgården, så länge det är torrt klent material som inte ger tjock rök. Brandkåren kan utfärda eldningsförbud om marken är alltför torr. Då kan du hyra föreningens kompostkvarn till det facila priset av 60 kronor per dygn.

Vecka 18 råkar varje år vara den vecka som valborg inträffar.

eld
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.