logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
April 2015
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Medlemsavgiften 2015

Föreningens medlemsavgift är oförändrat 75 kronor för år 2015. Inbetalningsanmodan ska ha delats ut i alla brevlådor så om du inte fått någon är du välkommen att höra av dig.

Medlemsavgiften ska vara betald före maj månads utgång, som det lyder i stadgarna. Så det är ingen brådska, men heller ingen anledning att dröja. Använd det referensnummer som står på din "avi".

Om du är ny i föreningen så är tipset att botanisera på vår hemsida och se vad som erbjuds i form av uthyrning till medlemspriser och våra aktiviteter, valborgsfest och loppmarknad. 

sjuttiofem gamla kronor

Eldning tillåten under valborgsveckan!

I Stockholm är eldning i trädgården tillåten bara två veckor om året, vecka 18 på våren och vecka 40 på hösten. Här kan du läsa om vad Stockholms hemsida säger. Vecka 18 råkar vara den vecka i vilken valborgsmässoafton ligger.

Passa gärna på att bli av med ris och lägg på vår majbrasa. Det är tillåtet att lägga på ris på högen först torsdagen den 23 april, och du måste respektera förbudet att lägga på mer när vi har bandat högen och den är full! Brandkåren i Hökarängen ställer de kraven på oss.

Välkommen till brasan och ta med fint väder och glada barn!

majbrasa
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.