logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
December 2014
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

God Jul och Gott Nytt År!

Året som gått har varit gott för föreningen. Uthyrningen rullar på och alltfler har upptäckt att bord och stolar kan användas till fest inomhus. Vädret har stått oss bi både på valborg och loppmarknad. Dialogen med Stockholms förvaltningar sker i positiv anda och har gett  resultat. 

Tänd marschaller på julafton och nyårsafton! I mannaminne har de boende i föreningens område tänt marschaller vid grinden på julafton och nyårsafton. I år ser det ut att behövas mer än någonsin, om inte snön kommer snart och lyser upp i mörkret. Var med och sprid ljus även utomhus!

Ett gott årsslut till er alla!

julstämning

Mer blommor, frukt & grönt vid Skogskyrkogården

Av den verksamhet som funnits vid Skogskyrkogårdens ingång från Pungpinan, gravstensförsäljning, blommor/kransar, bensin och kiosk, finns (nästan) bara blomsteraffären kvar. Den har sedan en tid fått nya ägare som tänker satsa på bättre öppettider och utökat sortiment. Butiken har redan öppet till klockan 18 och säljer julgranar, och de planerar att saluföra även frukt och grönt, ekologiskt, efter säsong.

blomsteraffär
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.