logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Februari 2014 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Årsmötet bestämt

En liten bit av Skarpnäck Kulturhus och kafé är inbokat den 25 mars klockan 19 för föreningens årliga medlemsmöte.

Mer information kommer! Men vi kan redan nu avslöja att vi kommer att visa upp ett renoveringsobjekt som har pågått i området under 2013. Ett projekt som till sitt resultat är mycket energieffektivt.

Boka redan nu in mötesdagen och börja fila på årets motioner! 
länsmansv 32

Utnyttja ditt medlemskap

Under 2013 kompletterade vi uthyrningsmaterielen och justerade priserna nedåt till medlemmarnas förmån. Till exempel har vi mängder av nya fällstolar som passar utmärkt till fest hemma, inomhus nu på vintern. Komplettera med våra nya fällbord.

För inomhusarbete den mörka årstiden finns trappställning och multiplattform och tapetbord. Passa på om det det kliar i fingrarna när OS är över! Låt flitens lampor lysa!

Till våren kommer ytterligare ett nytt 4x4 meterstält att finnas till hands för studentmottagningar i trädgården.

flitens lampor lyser

Stadsdelsnämnden trycker på!

Föreningens träff för ett antal politiker på Videgränd vid Sockenvägen gav resultat. Skarpnäcks stadsdelsnämnd har sänt en skrivelse till Trafikkontoret med begäran om översyn av hastighetsbegränsningen på vägen.

En skriftlig inlaga till Trafikkontoret från en enig Stadsdelsnämnd smäller förhoppningsvis högre än föreningens mångåriga påtryckningar på kontoret.

Folkpartiet i Skarpnäck skriver om detta på sin blogg.

sockenvägen

Inbrottsvåg i området

Det har förekommit inbrott i området, på dagtid, och det har observerats skumma aktiviteter, som kanske är rekognosering för framtida stölder. Det har t.o.m. gjorts polisingripande på bar gärning!

Att inbrott sker på dagen är inte så konstigt eftersom det är då husen är tomma. Grannsamverkan mot inbrott fungerar inte när ingen är hemma. Det bästa rådet är att skaffa larm, även i källaren om man förvarar dyrgripar där. Ha inga värdefulla saker i friggeboden.

Styrelsen har inte fått in rapporter så vi har inte kunnat vidarebefordra varning. Meddela föreningen om du ser/vet något så skickar vi ut ett e-postmeddelande! Var aktiva på Facebook! 

larmdekal
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.