logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Februari 2015 (2)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Medlemsmötet närmar sig

Nu har alla i området fått kallelse till årets medlemsmöte i brevlådorna. Du som har missat kallelsen kan läsa den här på vår hemsida.

Innan årsmötet så har du möjlighet att få en inblick i Bio Reflexens verksamhet för barn och för vuxna och även se en kort film.

Vi bjuder på macka och dricka, eller kaffe och bulle, vad som passar bäst. Du kan själv köpa till ett glas vin. Anmäl gärna till info@skarpnack.org, eller 08-648 77 15 (ordföranden) så att vi kan beställa lagom många smörgåsar!

Tidplan för underhållning och medlemsmöte
Inskrivning i röstlängden 18:30
Info och filmvisning av Bio Reflexen 18:45
Paus med förtäring 19:30
Årsmötesförhandlingar 20:00–21:00

Bio Reflexen

Kabeltevenätet

Du som fortfarande är ansluten till BCS analoga tevenät och vill ta bort dina kablar, eller den förstärkarlåda som en del fastigheter har, får inte kapa kablarna själv eftersom efterföljande fastigheter då förlorar sin signal!

Säg upp det femåriga anslutningsavtalet så fort du kan. När avtalet är löst kan du kräva av BCS att de tar bort dina kablar. Avtalet finns på vår hemsida, liksom mer info om avtalet och kontaktuppgifter till BCS Networks AB. 

analog kabel
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.