logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Juni 2014
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Årets loppmarknad är den 14 september!

Områdets egen loppmarknad i båtparken vid Lagmansplan har varit en succé, och snart är det dags igen. Boka in söndag den 14 september klockan 12-15 i kalendern!

Det är öppet för alla att besöka loppisen, men försäljning endast för boende i föreningens område. Du kan hyra bord av oss eller ta med eget. Det kommer att finnas kafé, fiskdamm, ansiktsmålning och så klart parkens lekplats och klätterträd. Sist såldes ca 300 varmkorvar och lika många koppar kaffe, vi får se hur många det blir i år...

Kontakt: loppis@skarpnack.org.

loppis 2013

Vill du ha en leksakslåda i parken?

I vårt område finns två lekparker väster om Gamla Tyresövägen och fyra öster om samma gata och en i Pungpinan. Föreningen har tidigare sponsrat en dynlåda för att ha leksaker i så att det kan se lite prydligare ut och skydda för väder. Nu förnyar vi erbjudandet! Prata med dina lekparksgrannar och köp in en dynlåda för max 1000 kronor så betalar Trädgårdsstadsföreningen.

dynlåda

Uthyrning, säsongen har startat

Du vet väl att föreningen har en mängd saker att hyra för medlemmarna? Till mycket låga priser kan du hyra partytält, bord, stolar, värmepelare, kokplattor och termosar med mera.

Just nu är det högsäsong för just partytält med innehåll, men det finns rejäla byggställningar och olika stegar för sommarens målningsarbete. Nytt för säsongen är en vält för dej som ska anlägga en gräsmatta, vare sig du sår eller rullar.

Titta på vår hemsida vad som finns, priser och villkor.

stora ställningen

Än är inte alla med i föreningen

Trädgårdsstadsföreningens årsavgift för 2014 bestämdes av årsmötet till kvarliggande låga 75 kronor. Har du nyinflyttade grannar som du tycker borde vara med? Tipsa om att  de kan gå in på skarpnack.org och skaffa sig information! 

Vi är runt 480 medlemmar i föreningen och vi kan bli fler!

årsavgift
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.