logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
April 2015 (2)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Vägunderhåll har satt igång

Den varma årstiden lämpar sig för underhåll av våra delvis dåliga gator. Nu har säsongen börjat. Statsrådsvägen görs klar efter förra årets ledningsdragningar. Torget vid  Tistel-Hägg-Oxel-Flädervägarna är äntligen på gång: Ledningsarbeten ska samordnas med att ordna bättre växtbäddar för träden så att de inte ska underminera gatan och allt ska justeras upp!

Som grädde på moset är det nu klart att cykelbanorna utmed Sockenvägen (mellan Kärrtorpsvägen och Statsrådsvägen) ska fräsas av, asfalteras och få nedsänkta cykelbanemarkeringar.

torget

Valborg avlöpte till allas belåtenhet

Som av ett under blev valborgsmässoafton regnfri och vi kunde elda bort allt oknytt inför den nya växtsäsongen! Spontankören sjöng in våren (tack!) och farbror polisen kontrollerade att vi och ni skötte oss. Han till höger är dock inte polis utan vår eldvakt Jan Söderberg.

Styrelsen tackar för all uppskattning vi får och lovar att fixa fint väder även till nästa år.

Säsongens eldningsvecka är nu slut. Har du bara lite kvistar så rekommenderas att du för en mycket billig penning hyr föreningens kompostkvarn och gör jordförbättrande flis. Mycket trädgårdsavfall körs lämpligen till den speciella tippen på Selaövägen i Högdalen.

majbrasa

Medlemsavgiften ännu 75 kronor

Medlemsavgiften till föreningen ska vara betald senast den sista maj, säger stadgarna. Ange det referensnummer som står på den inbetalningsanmodan du fått. Om du har tappat bort den kan du betala till föreningens plusgiro och ange namn och adress. 

Välkommen till ett nytt verksamhetsår! Utnyttja våra ställningar och annat för renoveringsarbeten och våra partytält med en mängd bra tillbehör. Uthyrningen är bara för medlemmar, till ett mycket bra pris!

ställning
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.