logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Mars 2014 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Nya hemsidan lanseras

Efter en massa jobb och intrikata avvägningar om innehåll så har gruppen för hemsidans förnyande nu, äntligen, kommit till den punkt då sidan ska göras aktiv. Det innebär att den gamla sidan släcks ner och den nya kommer upp. Däremellan blir en paus då ingen sida kommer att vara synlig.

När den nya sidan finns på plats så är du välkommen med synpunkter.

gamla hemsidan

Nollenergi, en dröm?

Ett hus på Länsmansvägen har renoverats och ägarna har passat på att tilläggsisolera och byta uppvärmning på ett sätt som ska få ner husets energibehov till nära noll.  

På föreningens årsmöte den 25 mars kan du få ta del av projektet. Paroc som är delägare i konceptet renZERO berättar om hur arbetet gått till och hur resultatet ser ut så här långt.

Kom till medlemsmötet och informera dig! Skarpnäcks kulturhus, den 25 mars klockan 19.00.

Nollenergi

Årsmötets program

Inskrivning i röstlängden 19:00
Information om nära-noll-energirenovering 19:15
Paus med förtäring 19:45
Årsmötesförhandlingar 20:00–21:00

Anmäl att du kommer till <info@skarpnack.org> eller 08-648 77 15, så att vi kan beställa lagom många smörgåsar! Anmälan är inte bindande. 

Rättelse: Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 18 mars!
Hjärtligt välkommen till årsmöte 2014! /Styrelsen

club

Medlemsavgiften?

Medlemsavgift för 2014 ska betalas före maj månads utgång, och alla kommer att få en betalningsanmaning i sina brevlådor. Dock inte med kallelsen till årsmötet i mars.

Du som är medlem 2013 får rösta på årsmötet. Om du har en granne som inte är medlem men vill påverka så kan hen betala avgiften senast en vecka innan mötet eller betala vid entrén.

årsavgift
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.