logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Mars 2014 (2) 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Årsmötet kallar!

Nu har alla fått kallelsen till medlemsmöte 2014, och agendan ligger ute på föreningens nya hemsida!

Innan årsmötet kan du ta del av nära-noll-energi-projektet på Länsmansvägen. Från dragig 40-talsstandard till värmeåtervinning och superisolering.

Vi bjuder på macka och dricka, eller en bulle om det passar bättre. Anmäl gärna till <info@skarpnack.org> eller 08-648 77 15, så att vi kan beställa lagom många smörgåsar!

Skarpnäcks Kulturhus den 25 mars
Inskrivning i röstlängden 19:00
Information om nära-noll-energirenovering 19:15
Paus med förtäring 19:45
Årsmötesförhandlingar 20:00–21:00

renZERO

Klottersanering?

Periodvis klottras intensivt i vårt område som på andra ställen. Stockholms stad har ingen egen bevakning av skadegörelse utan är helt beroende av att medborgarna felanmäler. Det är bättre att låta tusen stämmor höras än att Trädgårdsstadsföreningen samlar ihop till en klagosång. Anmäl taggar och annat klotter till 08-651 00 00, eller på Stockholms hemsida. Normalt rengörs ytorna snabbt.

På samma ställe kan du lämna beröm! Och förstås felanmäla tjälskador i gatorna, bristande snöplogning, trasiga lampor och buskar som hänger över trottoarerna, för att nu nämna några av de 136 olika anledningar som finns listade.

klotter Borttaget klotter

Historieföredrag om föreningens och områdets historia

På ett tidigare årsmöte höll ordföranden ett mycket uppskattat föredrag om föreningens och områdets historia. Nu finns det sammanställt och upplagt på föreningens nya hemsida för läsning och nedladdning. Det är 37 sidor med många roliga bilder och intressanta texter. 
Trevlig läsning!

årsmöte 2011
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.