logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Mars 2014 (3) 
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Glöm inte årsmötet!

Skarpnäcks Kulturhus den 25 mars, klockan 19:00, smörgås och fika.
Årsmötesdokumenten är nu tillgängliga på hemsidan!

klubba

Vita Sten får skylt

Stadsdelens parkförvaltning har gjutit fast en stolpe i marken och Stadsmuseet kommer för att sätta fast en informationsskylt fredagen den 21 mars på förmiddagen.

Vita Sten är den gränssten vid Gränsberget i kanten av Sockenvägen, som en gång markerade var Skarpnäcks, Enskedes och Hammarbys ägor löpte samman. Stenen har genom föreningen tvättats/vitkalkats.

vitasten ny stolpe

Äntligen fibernät åt alla!

Våra ansträngningar bär frukt och de vita fläckarna på vår områdeskarta är på väg att fyllas. Utbyggnaden vid Länsmansvägens kringliggande kvarter är i full gång. Emilie Högqvists väg har fått erbjudande om anslutning liksom området norr om kyrkogårdsmuren. Kostnaden för anslutning i utbyggnadsskedet är 18.000–20.000 kr. Ordinarie pris 25.000–35.000 kronor.

Grupphusen på Sekreterarbacken och Nämndemansbacken är i förhandling med olika operatörer eftersom Telias "Öppen fiber" primärt är avsett för friliggande hus.

öppen fiber

Kabeltevenätet

Det är viktigt att säga upp avtalet med BCS om du inte längre utnyttjar tjänsten. Det är BCS som äger installationen och du får inte skada eller ta bort den.  

Det är svårt att få bekräftelse från BCS på uppsägning. Skriv gärna ett mejl till föreningen om du har lyckats säga upp avtalen, skriv även om du misslyckats, så att vi kan koppla ihop er som har problem.

Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening ansvarar inte för kabeltevenätet.

kabelhärva
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.