logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Oktober 2014
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Bagarmossens vackraste minnen?

Historiska museet/Miljonstories visar en utställning med berättelser från Bagarmossen/Skarpnäck, insamlat tillsammans med PRO Bagarmossen och ungdomsgården Bagishuset. 

Kulturskolans lokaler, det s.k. Blå huset i Bagarmossens centrum. Lördagen den 11 oktober klockan 12–16. Du kan bidra med egna minnen på miljonstories.se/ !

miljonstories

Nära-noll-renoveringen på Länsmansvägen utvärderad

På årsmötet 2014 redovisades ett projekt för energieffektivisering av ett hus i området. Vi blev lovade återkoppling av kostnad för projektet, energibesparing och värdeökning av fastigheten.

Är du nyfiken på resultatet så kan du nu få reda på hur det har gått hittills. Fortbilda dig här på RenZEROs hemsida. Under Pressrum finns videofilm. Kontinuerliga mätningar av energiförbrukningen fortsätter. 

Länsmansvägen
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.