logga
Skarpnäcks trädgårdsstadsförening
Oktober 2014 (2)
Senaste nytt från föreningen
Medlemmar som har anmält e-postadress kommer att få tätare meddelanden om föreningens verksamhet. Tipsa gärna dina grannar om möjligheten till kommunikation via Internet.
linje

Ekodirekt har fått ett kafé

Sedan Konsum la ner sin butik på Gamla Tyresövägen/Sockenvägen har Ekodirekt haft sin affär i hörnan. Nu har de kompletterat försäljningen med en kaféhörna inne i butiken och önskar alla välkomna.

Sortimentet är ekologiskt förstås. Ekodirekt har en hemsida och Facebooksida för mer info.
ecodir

Utegym nu och då

Planerna på ett utegym i Bagarmossen ha nu fått fastare konturer, avslöjar Bagisbloggen. Platsen blir på Nordiarinkens gamla plan, en sen många år obskyr glänta på vägen till Brotorp. Klart under 2015 kanske.

Nordia ishockey var den tidens utegym. Inte lika könsneutralt som det blivande, men minnesvärd av många som är uppvuxna i trakten. Klubben startades av ishockeyprofilen Rune Johansson när han flyttade till Bagarmossen. På Nordia Hockeys hemsida finns en artikel om rinken och avsomnade Bagarmossens hembyggdsförening har på sin kvarvarande hemsida lite fakta.

Nordiarinken
linje
Från Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening www.skarpnack.orginfo@skarpnack.orgFacebook
Jan Gustavsson,  janne.o.gustavsson@tele2.se

Om ni har synpunkter på de e-postadresser vi använt eller annat av allmän karaktär, var vänlig meddela oss via ovanstående e-postadresser. Svara inte på detta mejl.